Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΜΑΣ

Ασύρματο internet

Σε όλα τα διαμερίσματα και σε όλους τους χώρους του Ξενώνα υπάρχει δωρεάν ασύρματο internet (wi-fi) για τη διασκέδασή σας ή τις δουλειές σας.

Μεγάλο Ψυγείο - Κλιματισμός - TV

Στο "Vassilis Studios", κάθε studio διαθέτει μεγάλο ψυγείο κουζίνας, καθώς επίσης επίπεδη τηλεόραση και κλιματισμό (θέρμανση / ψύξη).

Πολυκουζινάκι

Σε κάθε studio υπάρχει πολυκουζινάκι με 2 εστίες, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα σκεύη και επιπλέον κρεμαστά ντουλάπια

Αίθουσα πρωϊνού

Στο περιβάλλοντα χώρο του Ξενώνα, δίπλα στις πισίνες, λειτουργεί μεγάλη ηλιόλουστη αίθουσα, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ένα θαυμάσιο και πλούσιο πρωϊνό, μπροστά στην αίθουσα.

Cafe snack - Cocktail Bar

Στο "Vassilis Studios", δίπλα στις πισίνες, λειτουργεί όλη την ημέρα café Cocktail Bar, στο οποίο μπορείτε να χαλαρώστε και να απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας, από το πρωϊ μέχρι αργά το βράδυ.

Μπαλκόνια - Βεράντες

Όλα τα studios διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες με μαγευτική θέα στο περιβάλλοντα χώρο, στις πισίνες και στο βουνό. Τα δωμάτια του ισογείου βλέπουν σε πλακόστρωτες αυλές.

Αυλή - Parking

Το συγκρότημα διαθέτει μεγάλη περιφραγμένη πλακόστρωτη αυλή, για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι, με γκαζόν, δέντρα, καλλωπιστικά φυτά, λουλούδια και άνετο ιδιωτικό parking.

Πισίνα ενηλίκων & παιδική πισίνα

Στο "Vassilis Studios", στον περιβάλλοντα χώρο, υπάρχει μία πισίνα μεγάλων διαστάσεων με τζακούζι για ενήλικους και ακριβώς δίπλα, μία ξεχωριστή μικρότερη για τους μικρούς μας φίλους.

Ξαπλώστρες & θυσανωτές ομπρέλες

Γύρω από τις πισίνες υπάρχουν ξαπλώστρες με τραπεζάκια και θυσανωτές ομπρέλες, για να χαλαρώστε και να απολαύστε τον καφέ, το χυμό σας ή ένα ποτό, πριν ή μετά το μπάνιο σας.ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟΔραστηριότητες για να περάσετε υπέροχα στο νησί μας